Hirdetés

Ten - Schwarzi mellett Sam Worthington akciózhat

|

A Ten című akció legelső bástyája egyértelműen Schwarzenegger, de a készítők további karaktereket szándékoznak behozni és nagyon úgy tűnik, hogy az egyikre már találtak is színészt.

Hirdetés

Schwarzenegger némi kihagyás után újra akciózhat, méghozzá Az utca királyai rendezőjének új filmjében, a Ten című moziban. David Ayer akcióját az Open Road Filmes forgalmazza majd, a sztoriban egy kábítószerellenes egység áll a figyelem középpontjában, akik nem kisebb dolgot cselekszenek, mint rajtaütnek egy veszélyes drogkartell bázisán azzal a céllal, hogy megkopaszítsák őket jó pár millióval. Az első pillantásra lehetetlennek és öngyilkosnak tűnő akciót gond nélkül végrehajtják, ám miután a kedélyek lenyugodtak, a csapat tagjai között belső viszály üti fel a fejét. Schwarzeneggerhez most újabb szereplő csapódott, méghozzá az Avatar és A titánok haragja sztárja, Sam Worthington, akinek szerepéről jelenleg mit sem tudunk. A forgatókönyvet Skip Woods (Die Hard 4) körmölte, a premier 2013-ban esedékes de még nem álltak neki forgatni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.