Hirdetés

Tényleg az utolsó rész jön a Resident Evilből

|

Hirdetés

Kevés filmes játékadaptáció tudott elérni olyan sikert - és akkora élettartamot -, mint a Resident Evil, mely Paul W.S. Andersonnak, illetve Milla Jovovichnak köszönhetően tizenhárom évet és öt részt is megélt. A Final Chapterre hallgató hatodik epizód azonban nemcsak a címében fog utalni az utolsó fejezetre, hanem valóban lezárja a franchise-t. Ezt Ali Larter erősítette meg, aki Claire Redfieldet alakítja a filmsorozatban.

"Nem mondhatunk semmit a filmről. Titoktartás kötelez, de annyit megjegyezhetek, hogy a forgatókönyv csodálatos. Tényleg lezárják az egész szériát, ami csak még megrendítőbbé teszi az egészet. Elmondhatatlan érzés, hogy visszatérhetek Claire-ként, és az Alice-szel (Jovovich), illetve az Umbrella Corporationnel való kapcsolatunk méltó befejezést kaphat. Tudják, nagyon izgatott vagyok, és úgy hiszem, hogy a rajongóink is azok lesznek."
Mondhatni meglepő, hogy egy franchise ennyire nyíltan kezeli a lezáró fejezetet, ugyanakkor örvendetes, hogy az alkotók belátták, hogy ezt a szériát nem lehet addig nyújtani, mint a rétestésztát. Most, hogy nem kell a folytatásokon és spin-offokon gondolkodniuk, a filmben immáron akármi megtörténhet, igazán nagy meglepetéseket szerezve a rajongóknak. A Resident Evil: The Final Chapter forgatása nemrégiben vette kezdetét, és majd jövő szeptemberben érkezik a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.