Hirdetés

Egy koncert miatt újra hazánkba látogat Terence Hill és Kabir Bedi

|

Jó néhány ismerősen csengő Bud Spencer és Terence Hill film dallama fog megszólalni a jótékonysági gálával egybefűzött estén.

Hirdetés

Újra ellátogat Magyarországra a Guido & Maurizio De Angelis zeneszerző testvérpár, akik a Papp László Budapest Sportarénában adnak koncertet a jól ismert filmslágerekből. A szervezők két különleges sztárvendéget is elhívtak az eseményre, Terence Hill és Kabir Bedi személyében. Természetesen nem a semmiből húzták elő ezt a két nevet, hiszen a komponisták több olyan művet is szereztek, amelyek a vendég színészek filmjei alatt szólaltak meg.

Hirdetés

A tévében olyan rongyosra játszott filmek zenéjét szerezte Guido és Maurizio De Angelis az Oliver Onions név alatt, mint: a Különben dühbe jövünk, Az ördög jobb és bal keze, Az angyalok is esznek babot, a Bűnvadászok, a Seriff az égből, a Banános Joe, de a Sandokan - A maláj tigris tévéfilmsorozat és rajzfilm, A szavanna fia, a 80 nap alatt a föld körül Willy Foggal és a Zorro is szerepel a repertoárjukban.

A páros azonban nem csupán zenélni érkezik az országba, hanem egy jótékonysági árverést is tető alá hoznak, amelyet Terence Hill fog levezényelni. Árverés alá kerül egy felújított Dune Buggy, amely egy az egyben olyan, mint a Különben dühbe jövünk című film legendás autója. A nyertes nevét Terence Hill fogja kihirdetni a koncerten, s ünnepélyes keretek között adja át neki a Buggy slusszkulcsát.

A koncert másik vendége az az indiai Kabir Bedi, aki annak idején Sandokant keltette életre. Bedi legjobb tudomásunk szerint 1986-ban járt utoljára Magyarországon, amikor többek között a budai Skála áruházat népszerűsítette. Ha szeretnétek őt és Terence Hill-t látni, valamint élőben meghallgatni a fülbemászó dalokat, akkor azt 2019. február 16-án megtehetitek a Budapest Sportarénában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.