Hirdetés

Terence Hill üzenete a magyaroknak

|

A színészikon motoron ülve beszélt hozzánk.

Hirdetés

A hétvégén Bud Spencer emlékére/tiszteletére a Corvin moziban megrendezett filmünnepen ugyan egy forgatás miatt nem tudott részt venni a színész egykori országos cimborája és kollégája Terence Hill, de kárpótolván a rajongókat küldött nekünk egy kedves kis videót.

Hirdetés

Hill egy Harley Davidsonon ülve köszönt bennünket és sztorizgat négy percen át arról, hogy sült el az első találkozása Carlo Pedersoli-val (alias Bud Spencerrel), milyen volt az első közös jelenetük és arról is elmesél egy történetet, hogy Spencer-t mennyire utálta egy bizonyos ló. Van abban valami mélyen megtisztelő, hogy a színész gondolt ránk és ha csak így a messzi távolból is, de ellátott bennünket ilyen-olyan anekdotákkal. Innen is kívánunk neki sok-sok egészséget és üzenjük neki, hogy vigyázzon magára azon a motoron, száguldjon óvatosan és jó munkát!

U.i.: egyébként lássuk be, hogy a motor és a bőrdzseki is legalább olyan menőn áll neki, mint a ló és a poncsó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.