Hirdetés

Terítéken A múmia és a Van Helsing reboot

|

Kis túlzással élve, amihez a Kurzman - Orci páros hozzáér, az arannyá válik: gondoljunk csak a Mission Impossible és Transformers részekre, vagy épp a Star Trek újjáélesztésére.

Hirdetés

A Universal most bejelentette, hogy a rendkívül népszerű és tehetséges párost kérte fel arra, hogy Sean Daniel producer és Jon Spaihts íróval közösen kezdjenek valamit A múmia reboottal, vélhetően nem fognak hibázni és megismétlik a Star Trek esetében végzett bravúrjukat. Hasonlóan áll a szénája a Van Helsing rebootnak is, melyről eleddig csak annyit tudtunk, hogy lesz és Tom Cruise személyét beszélték a főszerepre. 2010 végén még azt rebesgették, hogy Guillermo del Toro rendezheti Van Helsing újabb kalandjait és Tom Cruise lehet a főszereplő, majd kiderült, hogy del Toro dobbantott a rendezői székből - azóta se híre, se hamva a projektnek és 2012 nyarába érünk hamarosan. Annyi bizonyos, hogy a Universal nem adja fel, és felbérelte az Alex Kurtzman - Roberto Orci párost, hogy álljanak be producerként a Van Helsing reboot mögé. Reméljük hamarosan többet is megtudhatunk a formálódó alkotásokról!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.