Hirdetés

Terminátor 5 - a Thor: Sötét világ rendezője készítheti?

|

Bár a Paramount hivatalosan semmit sem erősített meg, a legújabb pletykák szerint a Trónok harca és a Thor: Sötét világ rendezője dirigálhatja le a Terminátor 5-öt.

Hirdetés

Bár nem hivatalos, érdemes elgondolkodnunk rajta, hogy Alan Taylor mit tudna elérni a Terminátor 5-tel, amely egy új trilógia kezdete lehet a Paramount és a jogokat birtokló Annapurna Pictures tervei szerint. A sztoriról, a stábról vagy a rendezőről még semmilyen megerősítést nem kaptunk, de már azt tudjuk Arnold Schwarzenegger korábbi nyilatkozatából, hogy ő visszatér, illetve pletykálták Dwayne Johnson csatlakozását is. A várható premier 2015. június 26, addig remélhetőleg minden tisztázódik és nem egy összecsapott fércművet kapunk. Ti szeretnétek egyébként, ha Alan Taylor rendezné a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.