Hirdetés

Terminátor 5 - Elkeltek a jogok

|

Leginkább a Universal és a Lionsgate volt versenyben a Terminátor 5 jogaiért, és nagyon úgy tűnt, hogy előbbi nyeri el a kegyet, de jött az Annapurna Films és vitt mindent, mint a piros hetes.

Hirdetés

Az Annapurna Films élén Megan Ellison áll, aki bekapcsolódva a versenybe a maga szép módján meg is nyerte a Terminátor 5, ráadásul a Terminátor 6 elkészítési jogát is. A projekt terén eddig a kiadó helyzete biztos, Justin Lin a rendezői székben is szilárdan üldögél, illetve Arnold Schwarzenegger is szerepel benne, ez stimm. Forgatókönyvíróra azonban még nem tettek szert Ellison-ék, ráadásul a forgatás dátuma sincs kitűzve, mondjuk szkript nélkül elég nehéz is lenne. Kíváncsian várjuk, hogy kit választanak a posztra és mikor kezdődik a Terminátor széria ötödik felvonása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.