Hirdetés

Terminátor 5 - Játék az idősíkokkal

|

Legutóbbi Terminátor 5 hírünkben srph25 nevű kommentelőnk zseniálisan eltalálta Justin Lin azon tervét, amelyet a film történeti idősíkjában vezetne majd be.

Hirdetés

Az MTV News munkatársa csípte fülön a szóban forgó direktor urat némi csevelyre, aki elárulta többek között, hogy Arnold Schwarzenegger benne van a buliban, és kitért a jelenleg legfontosabb részre is: Lin szerint itt az ideje, hogy bevessék az időutazósdit, több idősík megjelenítésének és rengeteg olyan momentum, valamint kiaknázatlan rész rejlik a Terminátor szériában, aminek megoldásával kaszálhatnának de mégse tennének keresztbe az eddigi részeknek. Jól hangzik, reméljük Justin Lin-ben és az ötödik részben sem fogunk csalódni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.