Hirdetés

Terminátor 5 - Jövőre forognak a kamerák!

|

Arnold Schwarzenegger újra elsütheti szállóigévé vált "Im back!" mondását, hiszen jövőre kamerák elé áll a Terminátor 5 főszereplőjeként.

Hirdetés

Schwarzenegger az ActionEffects oldal kérdéseire válaszolva árulta el, hogy 2013 elején ugranak neki a Terminátor sorozat ötödik fejezetének, amely a Terminátor 4: Megváltás sztoriját folytatja majd ott, ahol az abbamaradt. Schwarzi hozzátette, hogy már most nekilátott edzeni, hogy mire megkezdődik a forgatás, formába hozza magát. A színész elárulta azt is, hogy a Terminátor producerei az ötödiken kívül szeretnének még egy hatodik filmet is, hogy lezárhassák az újabb trilógiát. Arról továbbra sincsenek információink, hogy ki rendezheti a folytatást, ugyanis McG kiszállt a direktori székből, hiszen a munkájával nem igazán voltak megelégedve az illetékesek, így biztosan nem ő fogja dirigálni az ötödik Terminátor címet. A kismaradak leginkább Justin Lin nevét csiripelik...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.