Hirdetés

Terminátor 5 - Justin Lin kezében?

|

A Deadline megneszelte, hogy a Universal Pictures lecsapott a Terminátor 5 kiadásának lehetőségére, és villámtempóban kerestek egy embert is a projekt élére: Justin Lin-t.

Hirdetés

Az ismerős nevű úriember a legutóbbi három Halálos Iramban epizódért kezeskedett, továbbá drámával is megpróbálkozott a 2006-os Annapolis esetében. Nem elég azonban egy jófajta rendező, kell mellé hasonló kaliberű író is, amelyet a Universal Chris Morgan személyében képzel el. Morgan sem kispályás, a 2004-es Mobil, a 2006-os Halálos Iramban - Tokiói hajsza, és a 2008-as Wanted mellett ő felel a Halálos Iramban negyedik és ötödik részéért is, valamint az idénre tervezett 47 Ronin-ért is. Főszereplő tekintetében nincs ilyen egyszerű dolgunk, szinte senki sem került még szóba, de máris azt csiripelik, hoy Arnold Schwarzenegger-t megnyerik valamilyen szerepre, de semmiképpen sem a Terminátor karakterére, ahhoz túl öreg lenne. Vagy nem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.