Hirdetés

Terminátor 5 - Olvasói spekulációk

|

Egyik rendszeres olvasónktól kaptunk egy e-mailt a szervezés alatt álló Terminátor 5 lehetséges sztorijával kapcsolatban, mi pedig örömmel tesszük közzé a dolgot, hiszen értékes megoldás is kisülhet a dologból.

Hirdetés

Szeretünk értelmes és kreatív leveleket kapni, és nektek hála rengeteg bombázza a postaládánkat, mind olvasói ismertető, mind egyszerű kérdés képében. Ezúttal utóbbi került előtérbe, ugyanis srph25 nevű olvasónk feltett egy igen csak érdekes kérdést a Terminátor 5 lehetséges idővonalát illetően. Nem is szaporítom tovább a szót, következzék maga a levél eredeti formájában: "A szóban forgó dolog a Termintár 4-ben Kate (Bryce Dallas Howard) terhessége. Gyakorlatilag semmit sem tudtunk meg erről azon kívül, hogy láttuk. Márpedig jelentős dolognak kell lennie, ha ilyen feltűnően a képünkbe tolták. Mit szóltok, ha azt mondom, hogy a gyereket a "nagyapja" (Anthon Yelchin) után Kyle-nak fogják nevezni, és az egész végén (pl. hogy életben maradhasson) visszaküldik kisbabaként az időben, és ő lesz a nagyapuci?:) Szerintem ez méltó befejezése lenne a franchise-nak, és valahogy benne is van a levegőben. Tudom, a T3-ban is volt utalás utódokra, de úgy érzem pont egy ilyen WTF mindfuck az, ami kellene a sztori végére. Igazából csalódott is leszek, ha ezt nem használják ki..."

Ez lenne hát olvasótársatok furfangos kérdése/meglátása/észlelése, aki tud érdemben reagálni, az kérem tegye meg kommentben és derítsünk együtt fényt a Kate terhességével kapcsolatos misztikumokra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.