Hirdetés

Terminátor 5 - Reboot lesz belőle?

|

Annak ellenére, hogy Arnold Schwarzenegger magánéleti problémái miatt most egy ideig visszavonul a nyilvánosságtól a készítők cseppet sem lassítanak a Terminátor 5 tervezésén.

Hirdetés

A Whats Playing legfrissebb tudakolása azt tükörzi, hogy a készítők nem várnak Schwarzenegger újbóli visszatérésére, hanem egy fiatalabb színésszel újragondolják a franchise-t, tehát reboot-ot készítenek belőle. Fel is merült már egy név az esélyesek tengeréből, bár Justin Lin nevével a rendezői széken nem meglepő választás - Paul Walker-t szeretnék megnyerni állítólag Kyle Reese-nek. Aki esetleg nem ismerné az úriembert (nagyon remélem, hogy nincs olyan!) annak elárulom, hogy ő John Connor édesapja. Hogy végülis ez mellett dönt-e Megan Allison az Annapurna Films élén (ők nyerték el a jogokat), vagy megvárják az exkormányzót, ez még a jövő zenéje. Ti melyik változatnak örülnétek jobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.