Hirdetés

Terminátor 5 - Régi ismerősök a fedélzeten?

|

Már jól tudjuk, hogy Halálos Iramban készíti Justin Lin a Terminátor ötödik fejezetét, de azt nem, hogy Arnold Schwarzenegger-en kívül ki tér még vissza a nem éppen hétköznapi stábba.

Hirdetés

A LatinoReview úgy tudja, hogy bár még nincs szkript és a kiadó szerepe sem biztos, Schwarzenegger visszatérhet, ráadásul vele tart a régi casting nagy része, ezúttal Linda Hamilton és Michael Biehn került terítékre a szereplőgárda kapcsán. Komolyabb Terminátor rajongóknak nem kell őket bemutatnom, de a jó ízlés kedvéért: Linda Hamilton Sarah Connor volt míg Biehn beérte azzal, hogy Kyle Reese-t adja elő. S ez még nem minden! A Terminátor 2-ben John Connor-t alakító Edward Furlong visszatérése is szóba került az esélyes lépések táborában, így tényleg megtörténhet az, hogy az eredeti stáb nagy részével kerül leforgatásra az ötödik epizód.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.