Hirdetés

Terminátor 5 - Rendezői eszmecsere

|

Justin Lin számos elfoglaltsága mellett nagy hangsúlyt fektet a Terminátor 5 minőségi elkészítésére ezért találkát szervezett két nagy elmével a folytatást megtárgyalandó.

Hirdetés

Justin Lin igazán belenyúlt manapság a tutiba, hiszen személyébe Hollywood egyik legfelkapottabb rendezőjét tisztelhetjük: a Halálos Iramban 6 mellett ő viszi kész állapotba a Terminátor 5-öt is, valamint  neki ajánlották fel a Hegylakó remake elkészítését is, de azt visszautasította. A Terminátor ötödik részét illetően bár lassan, de biztosan halad előre a projekt: Lin találkozott és összeült a franchise abszolút sztárjával, Arnold Schwarzenegger-rel, valamint a Terminátor 1-2 rendezőjével, James Cameron-nal. Félre értés ne essék: Cameron semmilyen formában nem vesz részt az ötödik epizód készítésében, csupán pompás ötletekkel látta el a fiatal direktort. Arról, hogy a hármuk közös ötletelése hová fajult, azt jótékony homály borítja, de nyilván előrébb lendíti a munkafolyamatokat. A Terminátor 5 a jelenlegi állás szerint 2014-nél előbb nem látja meg a napvilágot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.