Hirdetés

Terminátor 5 - Schwarzi visszatér!

|

Yep, hes back! Miután bejelentette, hogy visszatér, a Goovernator több projektbe is vágta fejszéjét és szóba került a Justin Lin érdekeltségében álló Terminátor ötödik epizódja is.

Hirdetés

Az egyik bejelentés az, hogy Justin Lin (Halálos Iramban részek) valóban megkapta a Universal engedélyét, állítólag aláírt a Terminátor 5 rendezésére és rendkívül szeretne együtt dolgozni Schwarzival - utóbbit eddig is tudtuk. Azt azonban nem sejtettük, hogy Schwarzi milyen választ ad majd a megkeresésre, de a Collider magazin azt pedzegeti, hogy beleegyezett a valamilyen formában történő visszatérésre. Ez nem tér ki arra, hogy robotként, esetleg lázadóként vagy más alakban tűnik fel és azt sem boncolgatja, hogy mennyi időre lesz látható a képernyőn, de visszatér és ez a lényeg! A Terminátor 5-öt egyébként minnél előbb szeretné leforgatni a Universal, ugyanis a jogok 2018-ban visszatérnek James Cameron-hoz, aki az Avatar őrület lecsengése után lehetséges, hogy tudna vele mit kezdeni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.