Hirdetés

Terminator: Genisys - Lőttek a folytatásoknak

|

Hirdetés

Még a nyáron írtuk, hogy a Terminator: Genisys messze alulmúlta a stúdió várakozásait, így nem biztos, hogy elkészülnek a folytatások. Pedig a Paramount kifejezetten bizakodó volt a filmmel kapcsolatban, hiszen már a premier előtt datálta 2017-re a trilógia második, 2019-re pedig a záróepizódját, azonban a Genisyst egyedül a kínai piac mentette meg a csúfos bukástól. A The Hollywood Reporter legfrissebb jelentése szerint a Paramount (és a Skydance Productions) olyannyira bizonytalan a franchise jövőjét illetően, hogy átmenetileg inkább parkolópályára tették a folytatásokat, ami nem egyenlő azzal, hogy elvetették az ötletet, csupán azt jelzi, hogy jelenleg nem igazán siettetik a Terminator: Genisys 2 létrejöttét. Sem a társsorozat elkészítését, amelyet Zack Stentz és Ashley Miller (Thor, X-Men: Az elsők) írtak volna. A Terminator jogok egyébiránt 2019-ben visszaszállnak James Cameronra, bármi is legyen, aki viszont korábban azt nyilatkozta, hogy nem érdekelt egy újabb rész rendezésében. Mi lesz így szegény Schwarzival?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.