Hirdetés

Terminator Genisys - Schwarzi is benne lesz a folytatásokban

|

Hirdetés

A Terminator Genisys kapcsán eddig nem került szóba, hogy a hatodik és hetedik epizódban mire számíthatunk, viszont a Paramount Pictures már pontos dátumokkal is ellátta a folytatásokat és Arnold Schwarzenegger legújabb nyilatkozatából egyértelműen kiderül, hogy ő sem marad ki belőlük. Bár még néhány hónapig nem tapasztalhatjuk meg, hogy mihez kezdett a Thor: Sötét világ rendezője, Alan Taylor az új Terminator filmmel (hazánkban július másodikán kerül a mozikba), de a Paramount Pictures nagyon bízik benne, hiszen még a bevételi adatokat sem várták meg, már tavaly datálták a Terminator Genisys folytatásait, amiket egyébként várhatóan jövőre, egyszerre forgatnak majd. A hatodik film 2017. május 19-én jelenhet meg, míg a hetedik 2018. június 29-én érkezhet. A The Arnold Fans az egyik eseményen eredt szóba az egykori kormányzóval és rákérdeztek arra is, hogy benne lesz-e a folytatásokban, amire egyértelmű választ kaptak: https://www.youtube.com/watch?v=82oYCplCaOE

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.