Hirdetés

Terminator Genisys - Új videók a türelmetleneknek

|

Hirdetés

A marketinggépezet csúcsra jár, ugyanis a Paramount Pictures kiadott pár új videót a Terminator Genisys kapcsán, amelyek mindegyike vadonatúj jeleneteket is tartalmaznak. Július másodika nincs éppen egy köpésnyire, így teljesen érthető, ha valaki nem bír addig várni és a korábbi Terminator Genisys anyagainkat átböngészve már valami újra vágyik, ezért íme néhány további, nyomokban spoilereket is tartalmazó klip a türelmetleneknek: https://www.youtube.com/watch?v=x5cseNEaUxM https://www.youtube.com/watch?v=VJHHSPDV1kI https://www.youtube.com/watch?v=Ke8w_R5wShU https://www.youtube.com/watch?v=2hUuEltZchc Szerintetek méltó lesz a Terminator Genisys Cameron klasszikusaihoz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.