Hirdetés

Befutott a Terminátor: Sötét végzet legújabb előzetese

|

Két hónappal a premier előtt megérkezett a teljes előzetes.

Hirdetés

A Sötét végzet alcímre keresztelt következő Terminátor-film gyakorlatilag egy soft-reboot lesz a meglehetősen sokat megélt franchise életében, hiszen a Terminátor 2. - Az ítélet napja után veszi fel a vonalat, kvázi semmissé téve az összes utána érkezett folytatást.

Hirdetés

A történet szerint az ítélet napját habár sikeresen megakadályozta Sarah Connor (Linda Hamilton), most egy vadiúj, a T-1000-eshez hasonlóan folyékony technológiát használó terminátort (Gabriel Luna) ismét visszaküld a Syknet a jövőből, hogy elpusztítson egy fiatal lányt, Dani Ramost (Natalia Reyes). Az ő segítségére siet egy ember-cyborg hibrid (Mackenzie Davis), valamint persze hőn szeretett T-800-asunk, ám ezúttal Carl néven szintén visszatér Arnold papa személyében.

A vadiúj, minden eddiginél akciódúsabb előzetes a filmbeli ítélet napján (augusztus 29.) debütált az Egyesült Államokban, amit itt tudtok megtekinteni:

A rendező az első Deadpoolt is jegyző Tim Miller, aki David S. Goyer forgatókönyvéből James Cameron ötletét vihette vászonra. További érdekesség, miszerint Cameron először tér vissza komolyabb szerepben a szériához a T2, vagyis 1991 óta.

Mit gondoltok? Vajon ezúttal működhet az előzetes és a szinopszis alapján a franchise sokadik beindítása? Vagy ez már csak a sokadik felesleges élő szövet lehúzása a fémvázról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.