Hirdetés

Terry Crews és Ludacris egy filmben fognak bandázni

|

John Henry népmeséjét gondolták újra és mesélik el a nagyvásznon nem kisebb nevekkel, mint Terry Crews és Ludacris.

Hirdetés

Az eddig leginkább filmzenével foglalkozó Will Forbes került a John Henry rendezői székébe, az amerikai népmese feldolgozásáéba, ami a címszereplő John Henry történetét meséli el.

Hirdetés

Henry Los Angeles déli részére költözik, hogy hátrahagyja bűnözői múltját és új életet kezdjen. Ekkor fut össze két gyermekkel, akik a korábbi főnöke elől menekülnek. Henry ekkor eldönti, hogy segít a gyerekeken és szembenéz a múltjával.

A főhős korábbi főnökét, a bandavezért Chris 'Ludacris' Bridges alakítja majd, míg a főszereplőt minden bizonnyal Terry Crews, bár ez az információ nincs megerősítve, de testi adottságai okán tökéletesen passzol hozzá a szerep. Mellettük felbukkan még Jamila Velazquez, Ken Foree, JJ Soria és Tyler Alvarez is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.