Hirdetés

Terry Gilliam: "A Transformers egy szemét"

|

A Gyalog galopp, a 12 majom, a Félelem és reszketés Las Vegasban rendezőjével készített interjút a LA Times, aki meglepő kijelentést tett a Transformers sorozatról.

Hirdetés

Abban mindannyian megegyezhetünk, hogy Terry Gilliam olyan filmeket készített, amelyek kultikussá nőtték ki magukat és amelyek szinte fogalommá váltak a filmvilág berkeiben. Éppen ezért érdemes odafigyelni a direktor szavaira, hiszen nem biztos, hogy badarságokat beszél. Lássuk is bővebben, hogy mit mondott a LA Times-nak a Transformers trilógiáról: "Csak ültem és néztem a robbanásokat. Azt viszont nem tudtam megmondani, hogy miről szólt a film. Olyan sok fantázia lenne az egészben, minden megvalósítható és lehetséges lenne. Nincs benne semmilyen feszültség. Emberek csúsznak le egy összedőlő épület oldalán, ami szép ívesen dől. Hogy nem szakad darabokra? A felvételek csodálatosak, de ha nincs grativáció, nincs semminek következménye, akkor mi értelme az egésznek? Nem tudok többé hollywoodi filmeket nézni." Kövezzetek meg, de mond valamit Gilliam...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.