Hirdetés

Tervben a Hot Tub Time Machine folytatása

|

A 2010-es, némi sci-fi elemekkel megtűzdelt vígjáték közepesnek mondható vígjáték volt, mégis pozitívan teljesített mind színész, mind bevételi fronton.

Hirdetés

Steve Pink 36 millió dolcsiból hozta össze a Hot Tub Time Machine ötletét, olyan színészeket alkalmazva, mint a fenti képen is látható John Cusack, Rob Corddry, Craig Robinson és Clark Duke, de feltűnt benne Chevy Chase is. A végül 61 milliót összekaparó "sci-fi" vígjáték nagyon úgy tűnik, hogy megkapja a maga folytatását, az MGM legalábbis megtárgyalta az első rész rendezőjével, hogy térjen vissza egy újabb menetre. A Rob Corddry - Craig Robinson - Clark Duke trió tagjai újra visszatérnek korábbi karaktereikhez, de John Cusack még nem biztos, hogy aláírja a szerződést (bár Robinson szerint ő sem marad majd ki a jóból). A forgatás júniusban kezdődhet, a szkript már majdnem kész is van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.