Hirdetés

Tervben a Hupikék törpikék harmadik része is

|

Alig láttak neki a Hupikék törpikék 2 munkálatainak, a Columbia Pictures bejelentette, hogy felbérelték a forgatókönyvírókat a harmadik rész megírására is. Isten irgalmazzon a lelkünknek!

Hirdetés

A Hupikék törpikék első része lényegében a gyermekkorunk boldog emlékneinek különböző pózokban való megerőszakolása volt, olyan vállalhatatlan és elképzelhetetlenül rossz körítéssel, hogy az ember jobban értékelte a vetítés előtti reklámokat, mint magát a filmet. Éppen eléggé szíven ütötte a társadalmat, hogy folytatás érkezik a filmből, amelyet 2013. július 31-én terveztek kiadni szintén Raja Gosnell (Gagyi mami, Scooby Doo) rendező által, ám most megtudhattuk, hogy a stúdió szeretne egy harmadik epizódot is. A forgatókönyvet Karey Kirkpatrick és Chris Poche (Túl a sövényen) jegyzi, és visszatér a korábbi producer, Jordan Kerner is. Vajon Gosnell is visszatér a rendezői szerepkörben? Annyi bizonyos, hogy visszatérnek olyan szereplők, mint Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Sofia Vergara és Hank Azaria. Kérdem én a tisztelt olvasókat, kell ez nekünk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.