Hirdetés

Tervben a Karib-tenger kalózai 5-6. része is!

|

Ha az miatt aggódtatok, hogy a Disney az Ismeretlen vizeken alcímű negyedik fejezet után nem tervez többet, nem kell félnetek: már az ötödik és hatodik is a jövőt szerves részét képezi.

Hirdetés

A HitFix jelentése szerint a Disney berendelte újabb két Karib-tenger kalózai epizódot, amelyet ráadásul egyszerre forgatnak majd le a 2-3-hoz hasonlatosan. Eddig Johnny Depp (Jack Sparrow) és Geoffrey Rush (Barbossa) karaktere biztos csak a folytatásokban, és Depp ráadásul igen elfoglalt lesz jövőre, a Dark Shadows és a The Lone Ranger-t is akkor forgatják. Nem úgy tűnik, mintha a franchise haldokolna és a Disney is láthat még Jack Sparrow kapitányban elég potenciált, szóval elleszünk látva rendesen kalózokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.