Hirdetés

Tervben van az Ace Ventura rebootja

|

Az állati nyomozó sem úszhatja meg a rebootolását.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a Morgan Creek produkciós cég megújult és immár Morgan Creek Entertainment Group néven azon munkálkodik, hogy felélessze a birtokában lévő legnépszerűbb címeket. Így terveik között szerepel az Ace Ventura: Állati nyomozó, A nagy csapat és A vadnyugat fiai rebootja is.

Hirdetés

A céget 1988-ban alapították és közel három évtizedes pályafutása során olyan filmeket köszönhetünk neki, mint a Robin Hood, a tolvajok fejedelme, Az utolsó mohikán vagy a Tiszta románc. Sajnos időközben néhány bukta is becsúszott (Háború a Földön, Az ördögűző: A kezdet, A dolog (2011)), de most a FOX-on futó Ördögűző sorozatával ismét erőre kaptak és igyekeznek visszaállítani régi fényüket.

David Robinson, a Morgan Creek elnöke elárulta, hogy az Ace Venturával kapcsolatos terveik között egy új film elkészítése szerepel, de nem zárják ki egy egykamerás televíziós vígjátéksorozat lehetőségét sem. A stúdió azt szeretné, ha Jim Carrey visszatérne a főszerepben, hogy aztán átadhassa a stafétát egy fiatalabb színésznek, aki a címszereplő fiát vagy lányát alakítaná.

Az 1994-es Ace Ventura: Állati nyomozó indította be Carrey filmes karrierjét. A vígjátékot 1995-ben rögtön követte is a folytatás "Hív a természet" alcímmel. Az Ace Ventura franchise keretén belül egy három évados rajzfilm sorozat, valamint egy élőszereplős TV film is világot látott, ám ezek már Carrey nélkül készültek.

Szerintetek van szükség és igény a folytatásra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.