Hirdetés

Tervben van egy élőszereplős Harry Potter-sorozat az HBO Maxra

|

Újabb népszerű franchise kaphat sorozatot.

Hirdetés

A Hollywood Reporter értesülései szerint egy élőszereplős Harry Potter-sorozat tervei vannak kibontakozóban az HBO Maxnál. Nem vitás, hogy a varázslóuniverzum összetettsége és grandiózussága az egyik legkiemelkedőbb a fantasy műfajában, így érthető, hogy akadnak kezdeményezések ennek bővítésére. Természetesen sem a WarnerMediatól, sem az előbb említett streaming szolgáltatótól nem érkezett még hivatalos megerősítés, de állítólag már több íróval is konzultáltak.

Hirdetés

Az mindenesetre biztos, hogy a Harry Potter-franchise a Warner Bros. egyik legjövedelmezőbb forrása, így nem lenne nagy meglepetés, ha a Legendás állatok és megfigyelésük-filmek mellett egy szériával is előrukkolnának. Érdemes figyelembe venni azt is, hogy a WarnerMedia (több stúdióhoz hasonlóan) is próbál teret hódítani a streamingen, esetében az HBO Maxon, ahol már többek között olyan népszerű sorozatok és filmek találhatóak meg, mint a Jóbarátok, a DC Comics filmjei vagy a Trónok harca.

Na de mi a helyzet az írónővel? A jelenlegi állás szerint Rowlingnak jelentős részesedése van a Potter-anyagból, de hogy mekkora befolyása lesz a sorozat történetének kidolgozására, egyelőre rejtély. Bízunk benne, hogy hamarosan már konkrétumokkal is tudunk szolgálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.