Hirdetés

Tévésorozat lesz a Ted-ből

|

A Peacock már be is rendelt egy egész évadot.

Hirdetés

2012 egyik legnagyobb anyagi sikere volt Seth MacFarlane filmje, a Ted a maga 549 milliójával (amely egyben minden idők egyik legsikeresebb R-besorolású komédiáját is takarja), így nem is volt kérdés, hogy folytatás is készül majd. Ha pedig egy folytatás szintúgy sikernek örvend (mondjuk 215 millióval picit szerényebb sikernek), akkor onnantól kezdve nincs nagyon megállás - nem is nagyon szorul magyarázatra, hogy újabban televíziós sorozatot terveznek a füvező-káromkodó plüssmackó kalandjaiból. 

Hirdetés

Seth MacFarlane, akit a nagyközönség javarészt a Family Guy című nagysikerű rajzfilmsorozat alkotójaként ismer, az elmúlt években próbálkozott nagyjátékfilmekkel (például a Hogyan rohanj a veszTEDbe című western-komédiával), de azon túl, hogy a Ted sikert aratott, a fogadtatás leginkább langyos volt, így inkább a tévézéshez vonult vissza. Túl azon, hogy nagy bőszen készíti a Family Guy-t, ott fut a neve alatt az Amerikai fater is, valamint a 2017-es Orville című sci-fi széria. Most pedig ehhez a csoporthoz csatlakozik a Ted is, amelyre a Peacock nevű streaming szolgáltató le is csapott. 

Hogy MacFarlane milyen minőségben fog részt venni a sorozat elkészítésében (újból hangját adja-e a plüssmacinak, vagy sem), arról egyelőre nincsen információnk, ahogyan arról sem, hogy mikorra várható majd maga a sorozat. Mindenesetre lehet, hogy alapvetően jobban fog majd tudni működni kisebb dózisokban az alapötlet és nem fog annyira elfáradni, mint ahogyan azt a második filmben megtapasztalhattuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.