Hirdetés

Thanos a Galaxis Őrzőiben és a Bosszúállók 2-ben?

|

A Bosszúállók végén vérszomjasan és önelégülten vigyorgó Thanos egyértelműen a Marvel univerzum egyik, ha nem a legerősebb gonosza, ki vehetné tehát fel vele a versenyt ha megjelenik teljes valójában?

Hirdetés

Joss Whedon nyári kasszasikerével lezárult a Marvel hírhedt első fázisa és már javában készülődik a második, melyben a Thor, az Amerika Kapitány, a Vasember és a Bosszúállók folytatása is helyet kap, nem beszélve az önálló Hangya és A Galaxis Őrzői moziról. Egyértelműen az Őrzők és a Bosszúállók lesz a Phase Two legnagyobb dobása, hiszen ha Thanos képbe kerül, egyik csapat sem lesz elég önmagában ahhoz, hogy egy pillanatra is megállíthassák. Mióta a stáblista utáni jelenetben felbukkant az egész Föld ellen irányuló támadás valódi mozgatórugója, azóta a rajongók azt találgatják, hogy mely következő filmben vezetik fel a karaktert, mikor tudhatunk meg róla többet hivatalos kereteken belül is. Most szilárdnak mondható megerősítés érkezett affelől, hogy Thanos A Galaxis Őrzőiben és a Bosszúállók 2-ben is jelen lesz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.