Hirdetés

Ilyen lesz Thanos a Végtelen Háborúban?

|

Talán már tudjuk is, hogyan fog festeni az Őrült Titán a Bosszúállók várva várt következő két felvonásában.

Hirdetés

Már egy pár éve annak, hogy Thanos először felbukkant néhány pillanatra a Bosszúállók stáblista utáni jelenetében, azóta pedig szépen vezeti őt fel a Marvel Filmes Univerzum apró utalásokkal, kisebb szereplésekkel, amik mind a 2018-ban érkező Végtelen Háborúhoz vezetnek. A vizuális effektekkel foglalkozó Ironhead Studiosnak köszönhetően most ismét láthatjuk a Föld legnagyobb hőseinek következő, veszedelmes ellenfelét.

Hirdetés
 

A stúdió a napokban egy fotót tett közzé különböző közösségi felületeken, ami azóta futótűzként terjed az interneten. Ami a legfigyelemreméltóbb az egészben, hogy ez a Thanos megjelenés olyan, mintha sokkal inkább mellőznék a CGI-t (ellentétben A galaxis őrzőivel, ahol teljes egészében úgy oldották meg), és az eredmény mégis elképesztően meggyőző. Szerintem sokkal fenyegetőbb és sokkal inkább összhangban van azzal a Thanos-szal, akit a képregények lapjairól is ismerhetünk. Ha megnézzük ezt és az Őrzőkben látható változatát, elég könnyű meglátni a különbséget. 

Thanosban rengeteg potenciál van, ez az új külső pedig nagyon biztató arra, hogy kinézetre is egy olyan badass ellenséget kapjunk, akinek összerándulunk a moziteremben egy-egy megmozdulásán. Meglátjuk, hogy végül hogyan fog festeni Josh Brolin az Őrült Titán szerepében 2018. május 4-én, amikor a Marvel Filmes Univerzum első három fázisa teljesedik ki egy óriási kalandban. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.