Hirdetés

Thanos lehet a jelen generáció új Darth Vadere

|

A Bosszúállók: Végtelen háború rendezője a következő Darth Vadert látja az Őrült Titánnak "becézett" Thanosban.

Hirdetés

A harmadik Bosszúállók film szinte már a nyakunkon van és még mindig vajmi keveset tudunk a történet részleteiről. Ami rendben is van, hiszen senki sem örülne annak, ha kulcsfontosságú pontokat felfedő trailerekkel bombáznának minket a marketingesek. A rendelkezésre álló maroknyi információ alapján viszont egyre inkább arra következtetünk, hogy a Végtelen Köveket megkaparintani kívánó Thanos történetszála hatalmas részét képezi majd a filmnek.

Hirdetés

Az Empirenek adott interjúja során Joe Russo rendező elmondta, hogy testvérével, Athonyval egy olyan gonosztevőt próbáltak létrehozni, aki a jelen genráció gyerekei számára olyan hatást tud kelteni, mint amit ők is átéltek mikor megismerték Darth Vadert.

"Darth Vader volt a gyerekkorom legkiemelkedőbb gonosztevője ezért reménykedünk abban, hogy egy egészen új generáció számára alkothatunk hasonló karaktert. Reméljük, hogy félelmet kelt a nézőkben, de ugyanakkor a komplexitását is meglátják, mivel egy utazásra indulnak vele. Tulajdonképpen a Bosszúállók 3 az ő filmje."

Thanosból csak keveset láttunk az eddigi filmekben, de ez a teaselés is éppen elég volt ahhoz, hogy magas elvárásokat támasszunk a karakter irányába. Reméljük, hogy a Russo testvéreknek és persze Josh Brolinnak sikerül megugrania a várakozásokat és valóban egy félelemkeltő gazfickót visznek majd a vászonra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.