Hirdetés

The 33 előzetes - Mi történik, ha nincs kiút?

|

Hirdetés

5 évvel ezelőtt augusztus 5-én félnapos műszakra indult 33 ember az Atacama sivatagban lévő San José-i rézbányába, ami később  nagyjából 300 méteres mélységben beomlott. A 100 éves bányában az emberek 69 napot töltöttek el, mire sikerült egyesével kiszabadítani őket. Erről a katasztrófáról készített filmet a Warner Bros., és már előzetes is érkezett a megrázó drámához. A felvételek gyönyörűek, és mindezt nem kisebb színészek kiséretében láthtajuk majd, mint: Antonio Banderas (Zorro), Rodrigo Santoro (300: Rise of an Empire), Juliette Binoche (Godzilla), James Brolin (Castle), Lou Diamond Phillips (Longmire), Bob Gunton (Daredevil, Remény rabjai) és Gabriel Byrne (Vikingek). Premier November 13-án. https://www.youtube.com/watch?v=hOoIBOYqHyw Hivatalos ismertető: 2010-ben a világ szeme Chilére szegeződött, ahol 33 bányászt élve eltemetett egy robbanás a 100 éves arany és réz bányában. Az elkövetkezendő 69 napban egy nemzetközi csapat éjt napallá téve dolgozott, hogy hazajutassa a férfiakat a családjaikhoz és barátaikhoz, miközben miliók figyeltek idegesen a remény legkisebb jelére várva. De a felszín alatt, a fullasztó melegben és egyre fokozodó feszültség közepette, az ellátmány és az idő gyorsan fogyott. Egy történet az alkalmazkodásról, változásról és az emberi lélek megpróbáltatásairól, a film a Föld legsötétebb bugyrába visz el minket, felfedve a csapdába esett emberek elméjét és bemutatja a bányászok és családjaik elképesztő bátorságát, akik a végletekig reménykedtek és soha nem adták fel. Egy szívszorító igaz történet a túlélésről (a bányászok és családjaik közreműködésével). A The 33 egy soha nem látott eseményt mesél el, ami mind a föld felett és alatt játszódott, így vált végül egy az egész világot megrázó katasztrófává.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.