Hirdetés

The 5th Wave előzetes - Hullámokban foglalják el a földet (Frissítve)

|

Hirdetés

Mivel a képregények mellett épp a young adult (YA) könyvek élik virágkorukat, eljött az idő egy kis vérfrisstésre a sok folytatás mellé. Ezt Rick Yancey trilógiának első könyve a 5th wave szeretné magára vállalni, amiről én két dolgot tudok elképzelni, vagy szolid siker lesz, aminek okán berendelik a folytatásokat (természetesen az utolsó könyvet kettévágva), vagy bődületes bukás. Mivel a történet elég gyenge lábakon áll, főleg olyan elemekből, amiket igazából már sokszor láttunk. Akkor azért foglaljuk össze: a Földet az úgynevezett "Others" idegenek támadják meg (itt az űrlény szót nem ismerik). Első hullámban kinyírják az áramellátást a földön. Következőként jönnek a hatalmas földrengések szőköárakkal, majd biztos, ami biztos alapon leküldenek még egy durva náthát, hogy a negyedik hullám folyamán már személyesen irtsák a népet, végül az így megmaradt emberek testébe beköltöznek lakóként. Igazi bibliai pusztítás, ráadásul nekem még akad mellé egy kis A burok érzésem (ki emlékszik Stephenie Meyer másik könyvére?). Senki nem bízik senkiben és túlélőknek meg kell tanulniuk felvenni a harcot ellenük. Cassie Sullivan az egyik ilyen ember, aki a leharcolt Földön találkozik a lázadó Evan Walkerrel. A fiú ráveszi, hogy csatlakozzon hozzá, és kövesse a módszereit, Cassie abban a reményben áll mellé, hogy így megtalálhatja a kisöccsét Sammyt. Íme a második előzetes: (Az első itt volt) Frissítés: megérkezett a magyar szinkronos változat is. A magyar cím Az ötödik hullám lesz. Szinkronos:

Az 5. hullám - "Erre tuti nem készültél fel."TRAILER PREMIERSötétség. Rombolás. Járvány. Invázió...és most közeleg #Az5Hullám! Nézzétek meg itt a MozIComon először Chloe Grace Moretz izgalmas, új filmjének szinkronos előzetesét! Az emberiségért folytatott harc januárban kezdődik! Szerző: MozICom, 2015. október 23.
Eredeti: https://www.youtube.com/watch?t=159&v=kmxLybfGNC4 Főszerpben: Chloe Grace Moretz, Alex Roe, Zackary Arthur, Maika Monroe, Liev Schreiber, Ron Livingston és Nick Robinson. A filmet J Blakeson (The Disappearance of Alice Creed) rendezte. Premier 2016 január 15-én.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.