Hirdetés

The Amazing Spider-Man 2 - Folytatás berendelve!

|

A Sony Pictures nem meglepő, sokkal inkább érdekes lépésre szánta el magát - megelőlegezi a Pókember reboot első részének a sikert és még a forgatás alatt előkészül a folytatásra!

Hirdetés

Nagyon bízhat a stúdió Marc Webb rendezőben és Andrew Garfield tehetségében, hiszen a Heat Vision Blog váltig állítja: a Sony berendelte a The Amazing Spider-Man 2 munkacímen futó projekt szkriptjét is. Az első rész ezekben a másodpercekben is forgatás alatt van Los Angelesben, de James Vanderbilt ennek ellenére másodszorra veti papírra Pókemberről alkotott elképzeléseit, hogy abból nagy sokára egész estés blockbuster legyen (reményeik szerint). Nem győzzük elégszer hangsúlyozni azon profán tényt, hogy a The Amazing Spider-Man nem a Sam Raimi-féle Pókember trilógia folytatása, ergó nem Pókember 4, se előzmény, se spin-off, hanem újraindítják a sztorit csak más stílusban, más szereplőkkel és rendezővel. S hogy mikor látjuk viszont mindezt? 2012. július harmadik napján, legalábbis külföldön.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.