Hirdetés

The Angriest Man in Brooklyn - Robin Williams új vígjátéka

|

A rettegés arénájának rendezője tíz éves álmából ébred fel, hogy újra tető alá hozzon egy projektet, melyben az utánozhatatlan Robin Williams és a gyönyörű Mila Kunis komédiázhat.

Hirdetés

A The Angriest Man in Brooklyn című, drámai elemekkel megfűszerezett vígjátékban egy férfi (Robin Williams) úgy tudja, hogy 90 perce van már csak hátra életéből, ám nem is sejti, hogy a diagnózis téves. Rohamtempóban szeli át New York City-t, hogy minden addig elkövetett hibát helyre rakjon és kárpótolja azokat az embereket, akik miatta szenvedtek sérelmet. Az Overture Filmes által felkarolt filmben feltűnik még Robin Williams mellett a gyönyörű és rendkívül keresett Mila Kunis is, továbbá a Trónok harcából ismert Peter Dinklage és James Earl Jones (Csillagok háborúja, Dr. Strangelove) és Melissa Leo (A harcos, 21 gramm, A befagyott folyó). A forgatókönyvet Daniel Taplitz (Káoszelmélet, Szakítani tudni kell) írta, a megjelenés 2013-ra tehető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.