Hirdetés

The Angriest Man in Brooklyn - Trailer

|

Megérkezett Robin Williams legújabb filmjének előzetese.

Hirdetés

Williams egy utálatos New Yorkit alakít aki felhergel egy orvost (Mila Kunis) azzal, hogy minden áron tudni akarja, hogy pontosan mennyi ideje van hátra, mire a doktor daccból azt hazudja neki, hogy 90 perce. Miután Williams beveszi a kamu diagnózist, arra próbálja felhasználni a következő 1,5 órát, hogy helyrehozza a hibáit, eközben az orvos aki megbánta tettét próbál főhősünk nyomára bukkani. Eddig igencsak szórakoztató komédiának ígérkezik, és ha ez nem lenne elég a mellék szereplők között ott van még Peter Dinklage és Melissa Leo is. A film május 23.-án kerül bemutatásra külfödölön. A trailerért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.