Hirdetés

The Annihilator - Stan Lee új hőse filmet kap

|

Stan "The Man" Lee hozta létre többek között Pókembert, Vasembert és Hulkot, most pedig újabb hőssel ajándékozta meg a világot.

Hirdetés

Stan Lee készített egy újabb hőst, aki filmet fog kapni, nem is akármilyen költségvetéssel: 150 millió dollárral! A film producere Barry Josephson lesz, az író pedig Dan Gilroy (A Bourne hagyaték, Vasököl). A karakter neve "The Annihilator". Egy fiatal kínai rab, Ming történetét meséli el, aki úgy dönt, hogy a börtön helyett részt vesz egy titkos amerikai szuper katona programban. A program célja, hogy genetikailag fejlessze az embereket különböző állatfajokból. Most, hogy figyelemre méltó képességekkel van felfegyverkezve, kész, hogy szembenézzen régi riválisával. Bemutató időpont még nincs, de IMDB-n van egy film "The Annihilator" címmel, 2014-es dátummal.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.