Hirdetés

The Apartment – Új thrillerrel jelentkezik Spielberg

|

Hirdetés

Steven Spielberg cége, az Amblin Partners megvette a jogokat S.L. Grey megjelenés előtt álló regénye, a The Apartment megfilmesítésére. A The Apartment műfajilag egy thriller lesz. Főszereplője egy pár, akiknek betörtek az otthonukba, és próbálják túltenni magukat a brutális támadáson. Úgy döntenek, hogy egy online megismert másik párral házat cserélnek Párizsban, de amikor a helyszínre érnek, a megbeszélt luxus apartman helyett egy lerobbant lakást találnak, a tulajdonosokat pedig nem tudják elérni. Elindulnak haza, útjukat azonban egy sor nyugtalanító esemény kíséri, amely arra utal, hogy valami nagyon nincs rendben a saját otthonukkal. Az S.L. Grey írói álnév mögött a Sarah Lotz-Louis Greenberg szerzőpáros rejtőzik. Együtt és külön-külön egyaránt alkotnak. Közös műveik közül még egyik sem jelent meg magyar fordításban,  viszont Lotz egyik önálló kötete, A Hármak nálunk is elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.