Hirdetés

Andy Serkis és Colin Farrell is fontos szerepben csatlakozhat a The Batmanhez

|

Matt Reevesnek ismét nagyszerű művészeket sikerült leigazolnia.

Hirdetés

Rendesen felpörögtek az események Matt Reeves régóta készülő The Batman filmje körül, hiszen az elmúlt hetekben több igazán meglepő színészbejelentéssel kapcsolatos hír is napvilágot látott. Többek közt kiderült, hogy Gordon felügyelőt a Westworldből ismerős Jeffrey Wright, Selina Kyle-t, vagyis Macskanőt Zoe Kravitz, míg az eredetileg Jonah Hillnek szánt Rébusz szerepét pedig Paul Dano öltheti magára. 

Hirdetés

A már most ígéretesnek mondható szereposztás pedig hamarosan két újabb nagyszerű színésszel bővülhet, már amennyiben a Deadline és a The Wrap információi végül helyesnek bizonyulnak. Utóbbi úgy tudja, hogy Reeves nem akárkit szemelt ki Batman állandó jobbkezeként számon tartott Alfred Pennyworth szerepére, mint az éppen a Venom második részén ügyködő Andy Serkist, akivel legutóbb A majmok bolygója-trilógia során volt lehetősége együtt dolgozni.

Előbbi pedig úgy értesült, miszerint a korábban szintén Hillel szóba hozott Pingvint végül a jelenleg is tárgyalásokat folytató Golden Globe-díjas Colin Farrell keltheti majd életre, aki már csak az elvitathatatlan sármja miatt is igen érdekes választásnak tűnik, a sokszor torz kisemberként ábrázolt, kegyetlen alvilági vezérként tevékenykedő Oswald Cobblepot szerepére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.