Hirdetés

Ismét újraírják a Batman-film forgatókönyvét

|

Megint nulláról indul a Batman, ám ezúttal Matt Reeves rendező tollából.

Hirdetés

A minap nyitott hazánkban A majmok bolygója: Háború, Matt Reeves legújabb rendezése, akit a film népszerűsítése közben természetesen a soron következő várva várt projektjéről, az önálló Batman moziról is faggatták. Valószínűleg a címszereplő Ben Affleck és Geoff Johns tollából már legalább annyi verzió készült a forgatókönyvből, mint csillag az égen, a direktor azonban elárulta egy MTV-s podcastja során, hogy végül nem az általuk megálmodott történettel fog dolgozni, hanem maga írja újra a szkriptet.

Hirdetés

"Ez egy új történet. Elkezdjük elölről az egészet. (...) Nem akarok kudarcot vallani valami olyasmi miatt, amiben nem hiszek teljes mértékben - mert nem tudnám, hogy csináljam. Tiszteletben tartom, hogy valaki más pontosan tudja, hogyan kéne. Számos olyan dolog van, amihez nem lennék megfelelő rendező, de szeretem megnézni ezeket a filmeket is. Szeretem látni, mire képesek az emberek. De én arra vagyok képes, amire képes vagyok, ezért a saját szemszögemből kell dolgoznom. Így vagyok biztos a döntéseimben."

Magyarázta Reeves a döntését, amibe ezek szerint a Warner Bros. Pictures is gond nélkül beleegyezett. A direktor - aki Affleck helyét vette át, miután az még valamikor év elején lemondott a pozícióról, és maradt főszereplő - mindkét általa vezényelt Majmok bolygója-mozinál is saját forgatókönyvből dolgozott, szóval ha sikerült egy ütős történetet megálmodnia a Sötét Lovag saját kalandjához, akkor egyáltalán nem bánjuk az új helyzetet.

A nagy kérdés, hogy Deathstroke megmarad-e főellenségnek Joe Manganiello alakításában, elvégre ennyi változtatás után már ebben sem lehetünk biztosak. Meglehet, hogy a jövőhéten esedékes San Diego-i Comic-Conon megtudunk valamit, ahol a Warner előadása során olyan közelgő DC Bővített Univerzum produkciókról esik majd szó, mint az Igazság Ligája vagy az Aquaman. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.