Hirdetés

Premierdátumot kapott Matt Reeves Batmanje, és nem Ben Affleck lesz a főszereplő

|

A színész maga is megerősítette, hogy végzett a szereppel.

Hirdetés

Jó látni, hogy meglehetősen hosszú fejlesztést követően végre kezd sínen lenni a Warner Bros. legújabb önálló Batman-filmje, amit A majmok bolygója-trilógia utolsó két felvonásának alkotója, Matt Reeves egy személyben ír és rendez - noha az sokak számára csalódást keltő hír lehet, hogy megannyi pletyka és találgatás után megerősítést nyert, miszerint a főszereplőt nem az Oscar-díjas Ben Affleck fogja megformálni. 

Hirdetés

Affleck a DC Moziverzum három produkciójában, név szerint a Batman Superman ellen - Az igazság hajnalában, a Suicide Squad - Öngyilkos osztagban és az Igazság ligájában is magára öltötte a denevérember köpenyét az elmúlt években, de látszólag erre utóbbi volt a legutolsó alkalom, mert Reeves a híreszteléseknek megfelelően tényleg egy fiatalabb színészt keres a szólómozi címszerepére, amely egyetlen évtizeden belül a harmadik élőszereplős Bruce Wayne-t jelenti. 

Távozását Twitter oldalán erősítette meg maga Affleck egy cikk megosztásával, ami arról ír, hogy átadja a stafétát a köpenyes igazságosztó szerepében. Mindössze a következő gondolatot fűzte hozzá: "Izgatott vagyok a 2021 nyarán érkező Batman miatt, és hogy láthassam életre kelni Matt Reeves elképzeléseit."

Ahogy ő is említi, a film 2021. június 25-én érkezik, mint azt ma végre hivatalosan kitűzte a stúdió. A The Batman munkacímre hallgató produkció a rendező elmondása szerint egy kőkemény noir mozi lesz, ahol ezúttal a karakter detektív oldala kap sokkal nagyobb hangsúlyt, és több gonosztevővel is szembe kell majd néznie. Arról egyelőre még sejtésünk sincsen, hogy Afflecket ki válthatja a szerepben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.