Hirdetés

Jonah Hill mégsem lesz benne a The Batmanben, de máris megvan az új színész Rébusz szerepére

|

A színészgárda meglepően gyorsan és izgalmasan alakul.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben egyre többet hallani a Matt Reeves rendezésében készülő The Batman felől. Még meg sem száradt a virtuális tinta a Macskanő szerepére leszerződött Zoë Kravitzról beszámoló híreken, a minap kiderült, hogy hosszas tárgyalásokat követően a kétszeres Oscar-jelölt Jonah Hill mégsem csatlakozik a filmhez, akit Pingvin vagy Rébusz szerepére pletykáltak - az utóbbi karakter megszemélyesítője viszont máris lelepleződött.

Hirdetés

Azt nem tudni pontosan, miért nem vállalta a filmet Hill, habár a Warner Bros. gyaníthatóan annyira nem volt elragadtatva attól az ötlettől, hogy többet fizessen neki a címszerepet alakító Robert Pattinsonnál - egyes híresztelések szerint a színész ugyanis kétszer annyit, egész pontosan 10 millió dollárt kért volna a szerepléséért. Mindenesetre az eddigi szereplőgárda nélküle is ígéretes, pláne azután, hogy most Paul Dano is csatlakozott a filmhez a Denevérember klasszikus ellenfele, Rébusz, polgári nevén Edward Nashton szerepében. 

Joel Schumacher által rendezett Mindörökké Batmanben Jim Carrey által egyszer már megformált gonosztevő sokak szerint nem is landolhatott volna jobb kezekben. Eddigi pályafutása során a Golden Globe-jelöléssel is büszkélkedő Dano olyan alkotásokban bizonyított, mint a Fogságban, a 12 év rabszolgaság, a Vérző olaj vagy az Okja, és nemrég a Szökés Dannemorából című minisorozatban nyújtott alakításáért zsebelt be Emmy-jelölést. 

Korábbi alakításainak tükrében borzasztóan kíváncsiak vagyunk, hogy Dano miként fogja megragadni a Batman-mítosz egyik legizgalmasabb gonoszát, ahogyan arra is, milyen további szereplőket jelent be az elkövetkező napokban/hetekben a stúdió - Reeves elvégre korábban elmondta, miszerint több klasszikus ellensége is megnehezíti majd a Denevérember dolgát a filmben. A The Batman forgatása mindenesetre januárban veszi kezdetét az Egyesült Királyságban, a tervezett amerikai bemutató 2021. június 25-én esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.