Hirdetés

The Big Short trailer - Bale, Pitt és Gosling válságot idéznek elő (Frissítve)

|

Hirdetés

Adam McKay (Ron Burgundy: A legenda folytatódik és a Pancser police rendezője, A Hangya írója) ezúttal nem viccelődik, hanem egy komolyabb téma felé fordul a The Big Short című drámában, ugyanis a téma a 2008-as gazdasági válság. Michael Lewis "The Big Short: Inside the Doomsday Machine" című bestsellere alapján McKay és Charles Randolph (Szerelem és más drogok, A tolmács) készítette a forgatókönyvet, melynek sztorija azokról a zseniális befektetőkről szól, akik jól megszedték magukat az ingatlanpiacból, ám az eközben felfúvódott hitellufi kipukkadt és a válság kirobbanásához vezetett. A hangsúly persze nem is a történeten, hanem a karaktereket eljátszó színészeken van, ugyanis olyan nevek csatlakoztak a projekthez, mint Brad Pitt, Christian Bale, Ryan Gosling, Steve Carell, Melissa Leo és Marisa Tomei, de feltűnik többek között Selena Gomez és a Galaxis őrzői Nebulája, Karen Gillan. Íme a trailer: Frissítés: Már szinkronosan is nézhető a trailer. A film magyar címe A nagy dobás lesz, a hazai premier 2016. február 4. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=Flc1YHeRM4M Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=vgqG3ITMv1Q A The Big Short a Paramount Pictures, a Regency Enterprises és a Plan B Entertainment támogatásával december 23-án mutatkozhat be külföldön, a hazai mozik viszont csak 2016. június 7-től kezdik játszani. Mit szóltok hozzá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.