Hirdetés

The Bop Decameron - Woody Allen új filmje

|

A fanyar humoráról elhíresült rendező úr a Férfit látok álmaidban című termék után nekilát következő alkotásának, ami a The Bop Decameron nevet kapta a keresztségben.

Hirdetés

Woody Allen saját bevallása szerint vígjátéknak tervezi a The Bop Decameron-t és a következő hónapban el is kezdi a forgatást Rómában. Időközben megszervezte hozzá a kellő stábot is, olyan neveket magam ellé állítva, mint Jesse Eisenberg, Alec Baldwin, Penélope Cruz, Greta Gerwig, Ellen Page, Roberto Benigni, Judy Davis és sokan mások. A film produceri felügyeletét Letty Aronson és Stephen Tenenbaum látja el, mellesleg ez az első olyan Woody Allen film, amit az olasz illetőségű Medusa Film szponzorál. A történetről sajnos még egy kis morzsát sem tudunk...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.