Hirdetés

The Boss trailer - Melissa McCarthy ismét elemében (Frissítve)

|

Hirdetés

Legutóbb Jason Statham oldalán láttuk Melissa McCarthy-t a Kémben, legközelebb pedig valószínűleg a The Boss-ban fogjuk, ahol a címszereplőt, azaz a könyörtelen, mindenkin átgázoló, pénzimádó Főnököt alakítja majd. Hősnőnk (vagy antihősnőnk?) végül börtönbe kerül csalásért és mikor kiszabadul, a lányához (Kristen Bell) költözik egy kisvárosba, ahol a nagyvárossal szemben egy teljesen más környezet fogadja, más közösséggel. A hazánkba 2016. április 7-én érkező The Boss McCarthy és Ben Falcone második közös filmje lesz, az elsőre inkább jobb nem gondolni (Tammy), így remélhetőleg ezúttal viccesebb végeredményt kapunk. A mellékelt trailerben speciel vannak humoros részek, ezért bizakodunk és sokat dob az összképen az is, hogy Peter Dinklage és Kathy Bates is a stábban van. Szinkronos:  https://www.youtube.com/watch?v=vlOjkjkO50Y Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=V8GAMZqJqjs

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.