Hirdetés

The Bourne Legacy - Edward Norton, a főgonosz?

|

A Variety általában nem szokott tévedni forrásaik alapján, s ezúttal sem nyúlnak valószínűleg mellé: megtudták, hogy a The Bourne Legacy főszereplőjének ki lehet a nemezise.

Hirdetés

Korábban több színészt is beszéltek a reboot élére, hiszen Matt Damon-t valakinek helyettesítenie kell, még ha jószerint ez lehetetlenségnek számít is. Szóba került Luke Evans, Garett Hedlund, Joel Edgerton, Dominic Cooper valamint Shia LaBeouf és Taylor Kitsch is, de végül a Bombák földjén sztárja, Jeremy Renner lehet a befutó - legalábbis Tony Gilroy rendező bá őt nézte ki magának. S hogy még kit? A Variety értesülései szerint Gilroy leginkább Edward Norton-t szeretné megnyerni a The Bourne Legacy főgonoszának szerepkörére, amely van annyira fontos tényező, mint a főszereplő kiléte. Egyébként a reboot női vonulatát erősítve a fedélzeten lődörög még Rachel Weisz is, legnagyobb megelégedésünkre. A film forgatása hamarosan megkezdődik, várható premier: 2012. augusztus 3.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.