Hirdetés

The Bourne Legacy - Jeremy Renner infói

|

Matt Damon már nem fog visszatérni a vásznakra Jason Bourne-ként, helyét a manapság rendkívül felkapott Jeremy Renner veszi át, aki hasonló minőséget ígér az eddigi filmekhez.

Hirdetés

Az illetékesek nem voltak hajlandóak eddig egyetlen részletet sem elárulni a negyedik Bourne filmmel kapcsolatban, most azonban a The Bourne Legacy főszereplője, Jeremy Renner kotyogott ki pár részletet. Ezek szerint karakterét Aaron Cross-nak hívják majd, ám mindig váltogatja személyazonosságát. A rajongók megnyugtatására Renner azt is elmonta, hogy ugyanaz a programmal (Treadstone program) lesz dolgunk Aaron Cross esetében is, mint Jason Bourne-nél: lényegében ugyanolyan filmmel lesz dolgunk, csak új ügynökkel, helyzetekkel, a megszokott tempóban és sokkal-sokkal drágábban. A The Bourne Legacy 2012. augusztus harmadikán várható Tony Gilroy (Kettős játék) rendezésében és Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton, Joan Allen, Albert Finney, Oscar Isaac és Scott Glenn szereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.