Hirdetés

The Bourne Legacy - Több esélyes a főszerepre (Update)

|

Matt Damon legendás karakterétől megszabadul a stúdió és helyére új hős kerül. No de Bourne film Matt Damon nélkül? A legenda elszáll és csak a dollárok zuhanását látjuk... elnézést, ez a stúdió szemszögéből volt...

Hirdetés

A Bourne negyedik részében tehát új szereplőre helyeződik át a hangsúly, amely talán megint elindít egy trilógiát, de a lényeg az, hogy több név között is vacilálnak jelenleg az illetékesek, úgy mint: Joel Edgerton (Füstölgő ászok, Star Wars 2-3), Dominic Cooper (Amerika kapitány, Egy lányról), Luke Evans (A titánok harca, Robin Hood), Garrett Hedlund (Tron: Örökség, Eragon, Trója, Négy tesó). Mellettük esélyessé válhat Shia LaBeouf és Taylor Kitsch (Kígyók a fedélzeten, X-Men Kezdetek - Farkas) is, akik külön egyeztettek a rendezővel, a megfelelő emberekkel. Vajh ki lesz majd a Bourne világ következő omegája? A tervezett premier 2012. augusztus 3, a forgatás dátuma jelenleg nem ismeretes, de az készpénznek vehető, hogy Tony Gilroy (Kettős játék) pakolja össze a negyedik Bourne árut. Update: Kiderült, hogy az esélyesek közé tartozik a Bombák földjén sztárja, Jeremy Renner is. Végeredmény esetén kiáltunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.