Hirdetés

The Brothers Grimsby előzetes - Borat kémnek áll (Frissítve)

|

Hirdetés

Régen hallottunk Sacha Baron Cohenről, aki sokáig úgy volt, hogy komolyabb oldalát is megvillanthatja Freddy Mercuryként a róla szóló életrajzi filmben, de végül dobbantott (a szerep Ben Whishawnál landolt) és maradt a kaptafánál. A Brothers Grimsby tökéletesen illeszkedni látszik a brit komikus olyan polgárpukkasztó komédiái közé, mint a Borat, a Brüno vagy méginkább A diktátor,, elsősorban annak játékfilmes mivolta miatt. Az első előzetes persze az idióta Cohen vérprofi kémtesójára koncentrál (Mark Strongnak akármikor elhisszük, hogy ilyen elánnal rúg szét hátsókat, hiába látjuk belső nézetből az akcióját), aztán a végén megkapjuk természetesen a Cohen féle tapló humort is. Persze az kérdéses, hogy Louis Leterrier rendező (A hihetetlen Hulk, A titánok harca, Szemfényvesztők) mennyire engedi szabadjára magát, de az előzetesben is látható kis POV bemutató alapján egyszerre ígérkezik szórakoztatónak és látványosnak. És szerencsére The Brothers Grimsby bemutatója sincs messze, ugyanis március negyedikén esedékes Cohen és a kémesdibe belelendülő Strong ámokfutása. Frissítés: már a szinkronos trailer is megérkezett, a film magyar címe: Agyas és Agyatlan. Szinkron: 

Agyas és agyatlan! - "Na ki a sötét?"Megérkezett Sacha Baron Cohen (azaz Borat, Brüno, Ali G) jövőre érkező, új filmje, az #AgyasÉsAgyatlan első magyar nyelvű előzetese, amit itt a MozIComon láthattok először! A filmben a népszerű komikus ezúttal egy szuperkém idióta öccsét alakítja várhatóan fergetegesen! Már nagyon várjuk! Szerző: MozICom, 2015. november 16.
Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=UcbajFBhM20
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.