Hirdetés

The Campaign - Újabb poszterek

|

Will Ferrell és Zach Galifianakis egymásnak feszül Jay Roach (Apádra ütök, Vejedre ütök) komédiájában. Mindketten a választásokon szeretnének aratni, így az új poszterek is a politikai kampányok eszközeivel élnek.

Hirdetés

Mindkét szereplő, Cam Brady (Ferrell) és Marty Huggins (Galifianakis) is olyan állatokkal pózol a képen, amelyek sokat elmondanak a karakterekről. Brady már hosszú ideje élvezi posztját képviselőként, viszont amikor egy baklövésnek köszönhetően meginog a népszerűsége, pár tehetős ember egy riválist indít a választásokon. A naiv, kicsit butácska Huggins nem tűnik megfelelő embernek a feladatra, viszont hamar bebizonyítja, hogy méltó helye van a versenyben. A két ellenfél mindent elkövet, hogy elnyerje a szavazók bizalmát, még ha ehhez a másikat be is kell mocskolni vagy a földbe kell tiporni. Néhány további név: Jason Sudeikis, Dylan McDermott, Brian Cox, John Lithgow és Dan Aykroyd. A premierdátum pedig augusztus 10. Na de lássuk a kampányfotókat!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.