Hirdetés

The City That Sailed - Will Smith kalandozik

|

Az éjszaka a múzeumban rendezője, Shawn Levy dirigálhatja a The City That Sailed kalandfilmet, amihez egy manapság mérsékelt sikereket elérő színészt sikerült leszerződtetnie.

Hirdetés

A 20th Century Fox pénzeli a The City That Sailed című projekt megvalósulását, amit Shawn Levy dirigál (korábban a Legenda vagyok készítője, Francis Lawrence volt a fedélzeten), a főszerepet pedig Will Smith kapta meg. A meglehetősen szirupos történet szerint egy utcai mágusként tengődő apa Manhattan szigetén él, míg a lánya családi gondok miatt Angliában van és lényegében szeretetük, valamint egymás iránti vágyódásuk olyan erős, hogy Manhattan szigete elszakad a szárazföldtől és a lány felé sodródik. Bár a fiatalság szerepére még nem jelentettek be senkit, hármat találhattok, hogy Smith papa kit fog javasolni rá. A forgatókönyv első változatát egyébként Andrew Niccol (Truman Show, Lopott idő) írta, a legutóbbi változat viszont Audrey Wells (Az őserdő hőse, A kölyök, Napsütötte Toszkána) nevéhez köthető. Smith-nek amúgy három másik projektje is van a Fox-nál: a Selling Time című természetfeletti thriller az egyik, a másik a Fous komédia, míg a harmadik az 1969-es A vad banda feldolgozása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.